Biostenix Sensi Oil – valóban javítja hallást? Az Önök véleményei, a felhasználási élményei

A hallás valószínűleg a második a legfontosabb érzékek közül, rögtön látás után, ezek azok az érzékek, amelyek nélkül nagyon nehéz lenne elképzelni az életet.

Sajnos azonban egyre több probléma merül fel ennél a szervnél. World Health Organization szerint, több mint 320 millió felnőtt küzd világszerte komoly hallási problémákkal, és ezek között, több mint 30 millió gyermek van.

Bár ez nem tűnik soknak, hisz a lakosság több mint 7 milliárd, de ez az adat nem teljes. Úgy becsülik, hogy kb. egy milliárd ember már most a halláskárosulás kezdeti fázisban van, és ez felvet néhány aggodalmat1.

Mint az Audiológia és a Phoniatrics Klinika vezetője, Włodarczyk MD hangsúlyozza, hogy a probléma nem az, hogy az emberek genetikai halláskárosodás születnek. Ezen személyek száma nem igazán változik. Hallási problémák később jelennek meg az életben, és ezek eredményeként mindenekelőtt a magas zajszint áll. Hangos nagyvárosok élünk, rosszul táplálkozunk, ami negatív hatással van a hallásunkra.

Nem volt olyan régen, hogy ezek a problémák elsősorban időseket érintettek. Széles körben elterjedt nézet, hogy az első tünetek körülbelül 55 éves kor körül jelentkezik. Ma azonban ez az állapot egyre gyakrabban érinti a gyermekeket és fiatalokat is.

Persze, nem lehet megszüntetni minden olyan tényezőt, amely rontja a hallást. Bár tudunk egészségesen étkezni, nem mindenki lesz képes kiköltözni a nagyvárosból vidékre, hogy megtapasztalja a csendet. Meg kell jegyezni, hogy az öregedés miatt jelentkező halláskárosulás maga megmásíthatatlan folyamat és jelenleg nincs orvosi lehetőséget arra, hogy visszaállítsák a korábbi állapotát ennek a szernek.

Ezért a legnépszerűbb megoldás a hallókészülékek használata. Annak ellenére, hogy valójában javítanak a halláson, további problémákat is okozhatnak, amelyek a következők:

  • az eszköz által keltett állandó kellemetlen zaj és sistergés;
  • kellemetlen érzés a mindennapi életben;
  • vásárlásával kapcsolatos túlzott költségek, beleértve a készülék árát és a drága elemeket, amelyeket ki kell cserélni elég gyakran;
  • a képtelenség érzése, hogy a készüléket a nap 24 órájában kell viselni.

De mi a helyzet a táplálék-kiegészítőkkel? A piac tele van olyan termékekkel, amelyek azt hirdetik, hogy ez az egyetlen hatékony és természetes módja, annak, hogy javítson a hallás minőségén.

Egyikük a Biostenix Sensi Oil cseppek formájában. Lehetnek az ilyen termékek valóban hatékonyak, és akár helyettesíthetik a hagyományos hallókészülékeket?

Mi ez?

Sajnos, a válasz erre a kérdésre nem egyértelmű, mert egyrészt ez igaz, de ugyanakkor ez magában sok hazugság is és mi most elmagyarázzuk, hogy mi is folyik itt valójában. A Biostenix Sensi Oil egy új termék, amelyet épp az előbb említettük, egy fülcsepp, mely természetes összetevőkön alapul (megbeszéljük hamarosan), ami elméletben, a hallás minőségének javítására kell, hogy szolgáljon és ebben az értelemben a gyártó nem hazudik.

Ne feledje azonban, amit korábban már említettünk. A sérült hallószerv nem javítható, és az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy megpróbáljuk megakadályozni a további romlást. Ez a termék is ily módon működik. Ez elsősorban védelmet nyújt a hallás további károsodása ellen. Értsük meg tehát, hogy ez nem egy csodaszer, mert olyan egyszerűen nem létezik.

A Fülcsepp összetétele

A kompozíció főleg a következőkből áll:

  • mandulaolaj;
  • szegfűszeg olaj;
  • argán olaj;
  • zsálya-kivonat;
  • Tahitian gardénia kivonatot.

Nos, valószínűleg észrevette, hogy a készítmény alapja főleg az olaj, nem igaz? Igen, és a 3 komponens, amely a legfontosabb itt. Nem fogunk nagyon belemenni mindegyikbe részletesen, mert a valóságban ezek a tulajdonságok nagymértékben közel állnak egymáshoz, vagy kiegészítik egymást. A legfontosabb közülük az argán olaj. Ennek számos jótékony hatása ismert, nem csak pozitívan befolyásolja a hallást.

Konkrét esetben egyszerűen pozitív hatással van a vérellátásra, a bőrre, meggátolja a gyulladást és védelmet nyújt különböző tényezőkre, amelyek előidézhetik a halláskárosulást. Ennek eredményeként a hám fülünkben kevésbé lesz sérülékeny, és a jobb vérkeringés javítja a füle érzékenységét, így jobban hallhatunk.

Természetesen a javulás nem egyik napról a másikra történik, és nincs értelme használni ezeket a cseppeket, ha a hallás nagyon komolyan sérült. A cseppet lehet használni, mint védelmet, amikor az első problémák megjelennek egyfajta megelőzés céljából, hogy ne romoljon tovább a halláskárosulás.

Hogyan kell a cseppeket használni?

Nagy mértékben függ a termék használata attól, hogy mennyire súlyos a halláskárosulás. A gyártó javasolja az alkalmazását napi szinten 2-3 dózisban, továbbá előnyös hosszú ideig.

Az fülcseppet tartalmazó üveg egy speciális adagoló, amely meglehetősen pontosan méri ki az egy adag mennyiségét. Abban az esetben, ha csak kis hallás problémákkal küzd, vagy ha meg szeretné óvni magát a károsodástól, naponta 2 cseppet használjon.

Azonban nincs konkrét információ a kezelés időtartalmáról. Csupán addig használja, míg úgy nem érzi, hogy a hallása jelentősen javult. Ugyanakkor minimum 2 hónapig javasolt a használata.

Mellékhatások?

Persze, hogy nehéz találni olyan kockázatos negatív mellékhatásokat az ilyen jellegű terméknél.

Az összetétele, feltételezve, hogy a gyártó által biztosított információk valósak, kizárólag természetesek, ezért nem kell félni bármely jellegű mellékhatástól. Azonban nem javasoljuk használatát kisgyermekek részére.

Vélemények

A felhasználók véleménye a Biostenix Sensi Oil fülcseppről valóban pozitív, de persze nem lehet bízni bennük teljesen. Úgy tűnik azonban számunkra, hogy mindeddig kellő számú érv támasztja alá az orvosi adatok alapján, amelyek alapja lehet az az állítás, hogy a használata pozitív eredményeket okoz.

Hol lehet vásárolni, és mi az ára?

Még egy kérdés megválaszolásra vár, az ára. Attól függ, hogy mennyit rendel, deegy csomag ára általában 97 USD (kb. 24990 HUF), bár jelen pillanatban megrendelhető 37 USD-ért (kb. 9990 HUF).

Ne feledje azonban, hogy ha úgy dönt, hogy megvásárolja, a gyártó hivatalos honlapján keresztül kell leadni a rendelést. Ez azért fontos, mert a cég maga tájékoztat, hogy nem forgalmazza a terméket mással. Ezért csak itt garantált, hogy az eredeti terméket vásároljuk meg.

Biostenix Sensi Oil - vélemények:

  1. Igazából van egy fontos kérdésem, ennek a terméknek van bármilyen jellegű szaga, és ha igen, akkor legalább kellemes?

  2. van valakinek hallási problémája csak az egyik fülére? Szerintem csak egy kicsit sérült, és valószínűleg nem lehet mit tenni vele, de akkor ez a fülcsepp tényleg tényleg javítana a hallásomon arra a fülemre egy kicsit? És ha elkezdem használni az egészséges fülemre, akkor azt megvédi a károsodástól?

  3. Na, gyerünk már, ez csak egy csepp … tényleg nem rendelhető máshol egy kicsit kevesebbért????

  4. Részletes felhasználási tájékoztatás hiánya?

  5. Meniere-betegség okozta halláskárosodást ilyen mértékben javíthatja? Antal

  6. Üdvölöm!Érdeklödöm,hogy lehet rendelni 9990 ft áron?Köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük