Bactefort – tényleg segít megszabadulni a parazitáktól? Mi ellenőriztük!

A paraziták jelenléte a bolygónk életének elválaszthatatlan része. A paraziták növényekből, állatokból és emberekből táplálkoznak.

Ősidők óta jelen vannak az ember életében, és sajnos súlyos problémát jelentenek. A WHO szerint a világ lakosságának csupán egyharmada nem hordoz parazitákat a testében. Honnan származik a probléma, hogyan fedezhető fel és hogyan lehet leküzdeni? Ezekre a kérdésekre az alábbiakban válaszolunk.

Miért nem tudatos a legtöbb ember a paraziták jelenlétéről a testükben, és mit lehet tenni ellene?

A „parazita” név nagyon jól megmagyarázza az ilyen szervezetek működését. Ahhoz, hogy életben maradjanak, egyszerűen más életformákat használnak, belőlük táplálkoznak, és általában fokozatosan tönkreteszik őket. Nem csoda, hogy ezek az életformák annyira veszélyesek. Az emberek esetében leggyakrabban állati eredetű parazitákkal foglalkozunk, és valóban könnyű „megfertőződni”. Nemcsak a megfelelő higiénia hiánya, hanem az állatokkal vagy az ilyen szervezeteket hordozó emberekkel való érintkezés is okozza. Ugyanaz a hatás, ha szennyezett vízzel érintkezünk, akkor is, ha elméletileg nem isszuk, hanem például egy szennyezett tónál töltjük az időt.

A probléma annyira súlyos, hogy a paraziták hordozói gyakran teljes tudatlanságban élnek. Ahogyan azt Dr. Thomas J. Brooks „Az orvosi parazitológia alapjai” című könyvében kiemeli, az egyes paraziták annyira mélyen beépültek a társadalmainkba, hogy évekig élnek anélkül, hogy jelenlétük súlyos tüneteket okoznának. Ide tartozik mindenekelőtt az orsóféreg, amely nagyon gyakori probléma. Az emberi testből táplálkozik és gyakran étvágycsökkenést, súlycsökkenést, általános gyengeséget, köhögést vagy megnövekedett hőmérsékletet okoz. Mint láthatja, ezek olyan tünetek, amelyekkel bárki szembesülhet, és gyakran egyszerűen csak megfázással vagy az immunitás ideiglenes csökkenésével járnak.

Szóval a paraziták nem veszélyesek? Ez nem igaz, ugyanis nemcsak az egészségre, hanem az életre is valódi veszélyt jelentenek. Jó példa erre az eset, amelyet Monika Derda (MA) és Edward Hadas professzor írt le. Az egyik afrikai országban élő tinédzser kórházba került, miután nagyon komoly problémái voltak az emésztőrendszeri elégtelenséggel. Az orvosok azonnal elvitték a fiút a műtőbe és elkezdték a műtétet.

Igazi meglepetést okozott, amit láttak. Több mint fél ezer féreg volt a fiú emésztőrendszerében! Hatalmas golyót képeztek, amely hatékonyan gátolta a bél átjárhatóságát.  Az emberi orsóféreg legfeljebb 40 cm lehet. Ezen felül akár 200.000 tojást is elrakhat egyetlen nap alatt! Az orvosok eltávolították a parazitákat a gyermek beléből, de a test már tele volt tojásokkal. Néhány nappal később újabb műtétet hajtottak végre, több száz férget eltávolítva. Sajnos túl késő volt – a fiatal fiú meghalt.

Ez egyértelmű példa arra, hogy a parazitákat nem szabad alábecsülni. Hogyan védheti meg magát? A megfelelő higiénia elengedhetetlen, de még fontosabb a rendszeres tesztek elvégzése. Ez leggyakrabban széklet elemzés – a laboratóriumok megvizsgálják annak összetételét paraziták tartalma szempontjából. Ha megtalálják őket, azonnal lépéseket kell tenni. Az orvosok speciális parazitaellenes gyógyszereket írnak fel. Ezenkívül táplálék kiegészítők is támogatják ezt a folyamatot, ugyanakkor biztonságosak az emberek számára. Ide tartozik a Bactefort, amelyet most közelebbről megvizsgálunk.

Bactefort – mi ez?

Ha elhiszi a gyártó garanciáját, van egy természetes és egészségre biztonságos intézkedésünk, amely a parazita szervezetek sokféle szintű fejlődése ellen küzd. A Bactefort termék hatásai elsősorban:

  • nemcsak a parazitáktól tisztítja a testet, hanem a méreganyagoktól és más veszélyes vegyületektől,
  • erősíti az immunrendszert,
  • támogatja a vese, máj, szív, tüdő és gyomor megfelelő működését (ezek a szervek mindig legérzékenyebbek a parazitákra),
  • a testben fészkelő paraziták elleni védelmet nyújt.

Az ígéretek valóban lenyűgözőek, a gyártó pedig az elvégzett klinikai vizsgálatok eredményeire alapozza őket. Azt lehet megtudni, hogy minden vizsgálat alanya teljesen megszabadult az összes parazitától a testében. Az alanyok túlnyomó többsége észrevette, hogy csökkentek az emésztőrendszeri problémák vagy hasmenés, a hasnyálmirigy működésének javult, és megszabadultak az atópiás dermatitisztől (amely gyakran parazitahordozókkal jár).

Érdekes módon a cég garantálja, hogy a Bactefort gyermekek esetében is használható. Előnye ebben az esetben a kellemes íz, amelyet a gyerekek nagyon élveznek. A cég weboldalán számos fontos tanúsítvány található, amelyek igazolják a termék forgalomba hozatalát és biztonságát.

Az ilyen termékek megfelelő adagolása feltétlenül szükséges, ezért a vásárlás után mindenki figyelmesen olvassa el a csomagolásban található betegtájékoztatót. A gyógyszert folyékony formában értékesítik. Javasolt kétszer naponta bevenni. Tegyünk 30 csepp készítményt egy pohár vízbe, keverjük meg, majd igyuk meg. A gyártó garantálja, hogy meglepően jó eredmények érhetők el csak egy hónapos kezelés után.

Mellékhatások?

Az orvosok által felírt parazitaellenes gyógyszerek általában hatékonyak, de sajnos negatív hatással lehetnek az emberi egészségre. Fejfájás és szédülés, hányás vagy a máj állapotának romlása a használat gyakori mellékhatásai.

A Bactefort esetében a gyártó biztosítja, hogy a betegek ne szembesüljenek ilyen problémákkal. Ez a teljesen természetes összetételnek köszönhető, amely más, mint a szokásos gyógyszerek és a paraziták leküzdésére szolgáló antibiotiumok. A használat mellékhatásainak hiányát számos tanulmány megerősítette, amelyekben önkéntesek csoportok vettek részt.

Összetétel

Ha a termék természetes, akkor mit tartalmaz? Ha elhiszi a gyártó honlapján elérhető információkat, egy üveg gyógyszer többek között a következőket tartalmazza:

  • dió kivonat – elsősorban fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő, továbbá eltávolítja a méreganyagokat és a különböző parazitákat,
  • mentalevél kivonat – javítja a természetes immunrendszer működését, tisztítja a testet és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik,
  • édeskömény kivonat – megnyugtat, gyulladásgátló hatással rendelkezik, és elősegíti az egész emésztőrendszer megfelelő működését,
  • papaya kivonat – elsősorban felgyorsítja az emésztést, de ismert az emberi orsóféreg eltávolításáról is.

Használók véleménye?

A termék használóinak túlnyomó többsége nagyon dicséri a Bactefort termék hatását. Egyes információk szerint a kezelés nyugodt és tünetmentes, de ugyanakkor nagyon hatékony. Sokan megerősítik, hogy a gyógyszer ajánlott rendszeres használata teljesen eltávolította a parazitákat a testből. Nincs információ a gyógyszer negatív hatásairól.

Ár

Biztosan arra gondolsz, hogy sokat kell fizetned a termékért. Elméletileg az ügyfélnek valóban mélyen bele kell nyúlnia a zsebébe. A Bactefort csomag alapára 358 PLN körül ingadozik. Szerencsére a gyártó rendszeresen vonzó, de korlátozott idejű promóciókat szervez. Sikerült olyan ajánlatot találnunk, amelyben a terméket 50% -kal olcsóbban adják, 179 PLN-ért. Ezért az ajánlatért érdemes vadászni. Ne feledje, hogy a paraziták nemcsak az emberi egészséget, hanem az életet is veszélyeztetik! Tehát az ár nem lehet mindig meghatározó tényező.

Hol vásárolható meg?

Végül néhány szót arról, hogy hol lehet megvásárolni ezt a terméket. A Bactefort csak a gyártó hivatalos weboldalán kerül értékesítésre. Itt található egy rövid megrendelőlap. Írja be a szállítási adatokat, és válassza ki a fizetési módot. A hivatalos üzletben történő vásárláskor biztos lehet abban, hogy a termék eredeti, ebből következően hatékony és biztonságos az egészségére.

Bactefort – vélemények:

  1. hogyan rendelhetem meg ezen az oldalon? Előre kell kifizetnem, vagy csak a termék kiszállítása után?

  2. Sziasztok, valaki megvette már? Szeretnék egy szórólapot elolvasni, de nem találom online. Ha valaki megvette, kérlek, készíts róla képet!

  3. Mennyi időbe telik a kiszállítás és vajon a gyártó visszatéríti-e a pénzt, ha a termék nem hatékony?

  4. Használta-e már valaki, és büszkélkedhet-e annak hatásaival? Nagyon örülnék az információnak. Sajnos parazitahordozó vagyok, és az antibiotikumok nem sokat segítenek. Vajon ez a termék megtudja oldani a problémáimat?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük